Ledenportaal

>> Direct naar het ledenportaal

INFO
Als lid van Rugbyclub Hoek van Holland heb je toegang tot het persoonlijke account die exclusief voor jou is gecreëerd.

Persoonlijk account
Vanaf nu kun je inloggen in ons ledenportaal via https://pr01.allunited.nl/index.php?section=HOOKERSRC. Daarbij is het mogelijk om jouw persoonlijke gegevens, die bij ons bekend zijn, te bekijken via het persoonlijke account en indien nodig aan te passen.

Hoe werkt dit?
Ga naar https://pr01.allunited.nl/index.php?section=HOOKERSRC. Daar zie je een blok ‘Inloggegevens’. Vul bij het veld Gebruikersnaam jouw bij onze vereniging bekende e-mailadres en klik op de link ‘Verstuur nieuw wachtwoord’. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin een wachtwoord. Klik daarna op de link ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’, vul bij het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’. Je komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’. Gedaan? Gefeliciteerd! Jouw account is nu actief.

Weet je niet met welk mailadres je bij ons geregistreerd staat? Neem dan contact op met secretaris@rugbyclubhoekvanholland.nl.

Let op: Je bent met meerdere personen lid en gebruikt hetzelfde e-mailadres?
In dit geval is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer jouw relatienummer. Het proces werkt verder hetzelfde als hiervoor aangegeven, alleen gebruikt je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal jouw wachtwoord aangemaakt, dan kun je vanaf dat moment ook weer met jouw e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.

Je relatienummer kan je opvragen bij onze secretaris: secretaris@rugbyclubhoekvanholland.nl

Scroll naar boven