BENJI’S DOEN WARMING-UP MET DONALD DUCK

Onze Benji’s waren 13 november te gast bij WRC Te Werve, met 12 spelers bijna helemaal compleet, en klaar voor de 3 wedstrijden die op het programma stonden: Gouda, WRC Te Werve C en WRC Te Werve A. 

Een goede voorbereiding is het halve werk en dus werd in het clubhuis eerst even gewerkt aan de concentratie met de Donald Duck. Na een goede warming up, een peptalk van de trainers en de Hookie waren onze Benji’s er helemaal klaar voor! Het weer werkte ook goed mee, een heerlijk zonnetje (op een buitje na), dus alle ingrediënten voor een mooie rugby ochtend!

Ze waren toch nog niet helemaal warm, want de eerste wedstrijd hebben we nog niet kunnen winnen. Maar niet getreurd, na wat tactische keuzes en goede tips van de trainers hebben we de tweede én derde wedstrijd gewonnen! Zoals Marius, één van de trainers, zou zeggen ‘We hadden weer vleugels!!!’

De Benji’s hebben zich allemaal weer van hun beste kant laten zien:

  • Steyn bedacht een mooie strategische actie en bracht daarmee de tegenstanders volledig in verwarring;
  • Ties wist volledig door de verdediging van de tegenstanders heen te breken om t(r)ies te maken;
  • Cooper, onze pitbull, was niet te stoppen en maakt de één na de ander tackle;
  • Iris, Bryan en Jesse wisten goed aan te sluiten en waren altijd dichtbij de bal;
  • Matthijs en Rive speelde een belangrijke rol bij de scrums;
  • Dexter en Jelle zijn echt allrounders, zowel tries als tackles, net wat nodig was!
  • Dex en Stijn hebben weer de nodige tries gemaakt!

Het hele team was vandaag super-enthousiast en niet te stoppen! Naast onze eigen wedstrijden, hebben meerdere van onze spelers meegedaan met andere teams, omdat die niet genoeg spelers hadden. Echt super sportief dat we dat voor elkaar doen! Lekker kunnen rugbyen is het allerbelangrijkst!

Scroll naar boven