KIKKERVIS ACADEMIE

De Kikkervis Academie heeft als doel om op een speelse manier een brede waaier van motorische vaardigheden te ontwikkelen bij kinderen van 3 tot 6 jaar. We gebruiken voor dit concept de sport rugby als uitgangspunt maar de basis van deze academie ligt meer in een overkoepeling van verschillende sporten. Je kan deze academie dus zien als een opstart voor elke sport. Het is belangrijk dat kinderen op deze leeftijd zich veelzijdig kunnen ontwikkelen. Daar wil de Kikkervis Academie graag in bijdragen.

De begeleiding is in handen van professionele vakdocenten, zodat ze de juiste oefenstof en begeleiding krijgen om zich veelzijdig te ontwikkelen. Ook zetten we in op de sociale normen en waarden die zeer belangrijk zijn in de sport rugby. Respect, discipline en kameraadschap zijn maar een paar van de vele vaardigheden binnen de sport. Dit willen wij hen graag van jongs af aan aanleren en toepassen binnen onze lessen.

Omdat onze kinderen vrij jong zijn, kan je er als ouder voor kiezen om samen te sporten met je kind. Dit is geen vereiste maar wel een leuke tijdsbesteding indien je dit zou willen. In de zomermaanden zullen wij onze activiteiten uitvoeren op de sportvelden. In de winter hebben we ervoor gekozen om onze lessen te laten doorgaan in een gymzaal. Hierdoor is de activiteit langer vol te houden voor de jonge kinderen. Vroeg begonnen is veel gewonnen.

Om de kinderen leuke en uitdagende lessen aan te bieden heeft de club aangepast materiaal aangeschaft voor deze leeftijd. Verder krijgt ieder kind bij de eerste inschrijving een shirtje van de Kikkervis Academie. Op deze manier zijn onze kinderen duidelijk herkenbaar en lopen ze er mooi bij.

Bij de Kikkervis Academie werken we met een inschrijving voor een half seizoen of een heel seizoen.

SEIZOENPRIJS PLAATS
SEP-OKT-NOV-DEC-JAN€100Gymzaal Driemaster/Rugbyveld
FEB-MRT-APR-MEI-JUN€100Gymzaal Driemaster/Rugbyveld

FAMILIELID: KORTING VAN €20
HEEL SEIZOEN: €180

De lessen zijn op de woensdagmiddag van:
14.00-15.00

Via onderstaande knop kan je je aanmelden voor een gratis proefles. Na het aanmelden zal iemand van de Kikkervis Academie contact met je opnemen.

Scroll naar boven