MINI’S SLUITEN JAAR AF MET TRAINING & FRIET

Zaterdag 18 december.. De laatste training van 2021! Wat een ‘te’ gek rugbyjaar hebben de mini’s achter de rug. Tussen de 1e en de 2e jaars is er weinig verschil meer te merken. Voordat de training begint zien we dat ze elkaar opzoeken, met elkaar de spellen verzinnen en echt als een team al met elkaar omgaan. Gaaf!

Trainer Varbian had een spel hele grote kaarten meegenomen en verschillende oefeningen erbij bedacht om lekker warm te worden. De mini’s noemen het met recht officieel nu ‘pest’ kaarten. De burpees, het tijgeren en uiteraard je teamgenoot naar de overkant brengen op je rug… poehhh… gelukkig konden ze nog lachen tussendoor!

Er waren diverse rugbyspelen uitgezet waarmee we goed konden werken aan de diverse skills. De ruimte opzoeken door prachtige sidesteps, goed doorpasen van de bal en het timen van je tackel kwamen voorbij en werden goed opgepakt. Na een potje rugbyvoetbal over het hele veld waren we allemaal wel toe aan een vette hap…

En ook hier had toptrainer Varbian wat voor geregeld. Wij mochten met alle mini’s een patatje met snack komen halen bij de snackkar voor de Mastermate! Zij waren voor het laatst geopend op de zaterdagen en hadden speciaal voor deze gelegenheid een snackbar op wielen geregeld. Daar kon een team rugbyers natuurlijk niet bij ontbreken. Onze auto’s volgeladen en met gierende banden door naar ‘s-Gravenzande! Na onze buiken volgegeten te hebben met al het lekkers was het dan echt tijd. We zien we elkaar weer in 2022!

Scroll naar boven