TURVEN UIT BIJ WASSENAAR WARRIORS – KANJERS IN KOUD WEER!

Deze week mochten we op bezoek in Wassenaar, de eerste keer dit seizoen dat we naar de Warriors mochten.

We waren deze week weer helemaal compleet. Matt, Morris, Nathan, Cas, Liam, Riv en Teun. Ze hadden er allemaal weer zin in.

Turven compleet deze keer!

Ondanks dat we bij de Warriors op bezoek waren hebben we alleen tegen HRC (2x) en DIOK gespeeld. Deze teams worden snel oude bekenden van elkaar nu we elke week tegen elkaar spelen.

Mooi om te zien dat elk Turven team een unieke speelstijl heeft en dat iedereen ondanks de kou bloedfanatiek was, zo ook onze mannen!

De eerste pot was tegen HRC en ging direct super goed. De felheid in de verdediging zorgde voor een goede veldpositie na het afpakken van 5 tags en dus voor een groot aantal tries. HRC was echter heel sterk in de spelhervatting en trick-plays waardoor het tot het einde een spannende pot bleef! Goed gedaan HRC!

Direct fel op de bal bij de kick-off

De tweede pot tegen DIOK ging ook heel erg goed. Uitblinkers Teun en Liam waren aan beide kanten van de bal weergaloos, goed gedaan jongens!
Wat we vaak tijdens de training en de potjes zeggen is dat het niet erg is om te verliezen maar dat je nooit mag opgeven. Ditmaal lieten ze dit zien toen ze tot tweemaal toe tegen de eigen try-line aan stonden en met zeer fel spel de bal ontfutselden van de tegenpartij en beide keren een try scoorden. Never give up!

De laatste pot was tegen een ander elftal van HRC. Inmiddels was Matt vertrokken en mochten de mannen op karakter en zonder wissels de pot afmaken. Het hele team wilde graag dat Cas zijn eigen try record ging verbreken en tot twee keer toe stopte men op de try-line om de bal naar Cas te passen. Super tof om te zien hoe jullie als team samenwerken en elkaar dingen gunnen!

Individueel weer mooie dingen mogen zien bij de mannen:

Liam: jij wordt elke week weer met sprongen beter. Naast je mooie try ook de verdedigende actie van de wedstrijd, een snoekduik voor de 5e tag. Prachtig!
Teun: lekker fel vandaag. Veel tags gepakt en aanvallend een paar keer goed de bal opgepikt en gescoord. Kanjer!
Riv: Simpelweg weer heel goed. Goed overzicht en mooie tries gescoord. Topper!
Morris: super fel weer in aanval en verdediging. Goed oog op de bal ook weer vandaag, lekker bezig!
Nathan: zoals altijd aanvallend sterk maar vooral ook knap vandaag hoe je oog had voor je medespelers. Teamplayer!
Cas: Goed aan beide kanten weer Cas. Aanvallend bepalend geweest vandaag met een groot aantal tries. Super!
Matt: Net terug van ziek zijn en zo op de mat staan, geweldig! Vooral aanvallend weer heel sterk vandaag. Volgende week 3 potten? Kanjer!

Lekker warm douchen en lekker sinterklaas vieren dit weekend. Vanwege de nieuwe regels is de training dit keer woensdag, ik hoop dat velen van jullie kunnen komen trainen. En anders thuis elke dag een circuitje doen. 3 rondjes van 5 pushups – 5 squats en 5 jumping jacks. Ik weet zeker dat je ouders mee willen doen als je het lief vraagt.

Tot zaterdag!

Martijn

Scroll naar boven