PAASTRAINING VOOR DE ZTBM

Dinsdagavond was er een superleuke paastraining voor de ZTBM. Er werden 4 gemixte teams gemaakt met alle kids. Er waren diverse spelletjes uitgezet, waarin we steeds rouleerde.

Binnen in het clubhuis waren paaseitjes verstopt, de turven waren als eerste aan de beurt om te zoeken. Als ze een goud eitje hadden gevonden, konden ze die inleveren voor een kleine paasversnapering. Wat waren ze enthousiast en fanatiek… Goed zoeken, werd beloond!

Toen verder met de spellen en was het de beurt aan de Benji’s om eitjes te zoeken. Ook deze gingen fanatiek op zoek en ook hun zoeken werd beloond! Vervolgens verder met het kicken van paashazen tussen de palen vandaan. We hadden deze bevestigd in het hoekje bovenin, dus het was goed mikken geblazen. Maar met wat oefenen, goed concentreren en richten, vlogen uiteindelijk de hazen tussen de palen vandaan.

Daar was ook ineens de paashaas, die ze mochten tackelen en een hoopie op mochten maken. Fantastisch!!!!

De training zat er weer op en nadat we alles hadden opgeruimd, waren de mini’s nog aan de beurt om te zoeken naar de gouden eitjes. Voor dit team hebben we ze uiteraard extra goed verstopt en moesten ze zelfs klimmen … Het was een supergave paastraining.

Dank aan iedereen die heeft meegeholpen!!!

Fijne paasdagen allemaal

Trotse TM-mini’s

Scroll naar boven