OLD SUCKERS OP HET BLUE BALLS FESTIVAL

Voor de laatste Oude Meesters wedstrijd van het seizoen mochten de Old Suckers aantreden op het Blue Balls festival in Delft. In een combinatie met Eilanders en Rotterdammers werd er een compleet team gevormd met voor de helft van de posities een wissel langs de kant. Een ongekende luxe. Met een touchline vol publiek in feeststemming werd de wedstrijd tegen de combinatie van Delft en Gouda gestart. Al snel was de eerste try van de Rotterdammers een feit en barste de strijd echt los.

Met de hulp van enkele jongelingen, die er wel uitzagen als 35+ maar aan hun tempo te zien, dat zeker nog nog niet waren, gaf Delft flink tegengas. De scrums waren talrijk en vaak een gelijke strijd. De aanvallen van Delft via de wingers werden onder druk van de Rotterdamse backs vaak verstoord, wat weer tot meer scrums leidde. Helaas ging onze Albert eraf met een voetblessure. Iedereen wisselde vaak van positie en in de chaos was het volgens mij nog even 16 tegen 16?

Nog enkele wissels leken te bezwijken onder de verleiding van een glas bier. Maar ook het derde deel van 20 minuten werd uitgespeeld. Tim scoorde niet alleen zijn eerste try als Old Sucker maar ook de eerste gele kaart in de Old Sucker geschiedenis voor een hoge tackel op een tegenstander die nog eens de helft groter was. Dat werd bier halen… Het werd een mooie overwinning van groot Rotterdam, denk ik, want de tel waren we na de eerste 20 minuten al kwijt. Na afloop een poortje, groepsfoto en bbq met live bands. er waren veel lachende gezichten en mooie verhalen. Het bleef nog lang gezellig in Delft.

Ben je of voel je je inmiddels 35+ en wil je ook eens meespelen of (social)rugby weer oppakken? Meld je bij de teammanager van de Old Suckers.

Is rugby wel iets voor jou maar fysiek contact niet? Doe dan mee op donderdag avond bij de social touch.

Scroll naar boven